БСП са категорични, че няма да участват в пленарните заседания до

...
БСП са категорични, че няма да участват в пленарните заседания до
Коментари Харесай

БСП категорични: Няма да влизат в зала до оставката на Главчев

Българска социалистическа партия са безапелационни, че няма да вземат участие в пленарните съвещания до оставката на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев.

От левицата обявиха, че биха влезнали в залата само при гласуването на оставката на Главчев, разискването на Бюджет 2018 и вота на съмнение. Българска социалистическа партия ще продължи да взе участие в съвещанията на комисиите.

Корнелия Нинова разгласи, че настояването за оставка на Димитър Главчев е подкрепено от 88 подписа, като повече от 8 от тях са на депутати от Движение за права и свободи.

От БСП ще изискат още през днешния ден среща с всички европейски посланици. 

" Вчера трябваше Кристиян Вигенин да внесе план за целите по председателството на Европейски Съюз. Ние сме поели ангажимент да оказваме помощ на държавното управление и да търсим национално единодушие по тези тематики. Минути преди решението да бъде импортирано, ръководителят на Народно събрание изгони водача на най-голямата опозиционна партия. По този метод ГЕРБ основават политическо напрежение преди председателството и минират националното единодушие по тези тематики ", съобщи Корнелия Нинова.

Тя добави, че Европейския съюз ще бъде осведомен, че жестоко се нарушават правилата на правовата страна, погазва се парламентаризмът, постанова се цензура върху разнообразни отзиви и не се зачитат европейските демократични полезности за плурализъм и независимост на мненията. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР